Το ανθοπωλείο

“Ένα τριαντάφυλλο μπορεί να κάνει αιώνια τη στιγμή”

Το Anais Flowers (Luxury Events Decoration) γεννήθηκε στην Ηλιούπολη το 1992 για να στολίσει τον κόσμο μας με φρέσκα, δροσερά λουλούδια!

Γιατί τα λουλούδια μπορούν, με τον δικό τους, ξεχωριστό τρόπο, να τονίσουν τη μοναδικότητα της στιγμής, τη σημασία μιας επετείου, την επισφράγιση μιας φιλίας. Μπορούν να εκφράσουν τον έρωτα, την αγάπη, τη χαρά και να αναδείξουν με θαυμαστό τρόπο όλες τις ιδιαίτερες στιγμές στη ζωή του κάθε ανθρώπου.

Η φιλοσοφία μας, όλα αυτά τα χρόνια, παραμένει η ίδια: Να παρέχουμε φιλική εξυπηρέτηση σε ένα όμορφο και σύγχρονο περιβάλλον, αξιοποιώντας την εμπειρία μας και τη βαθιά γνώση του αντικειμένου.

Στο κατάστημα, όπως και ηλεκτρονικά στο e-shop μας, μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από μοναδικά μπουκέτα, όμορφα, φρέσκα λουλούδια και πρωτότυπα δώρα που ξεχωρίζουν σε κάθε περίσταση.

Στον τομέα των υπηρεσιών ανθοστολισμού, στο Anais Flowers (Luxury Events Decoration) εξειδικευόμαστε εδώ και πολλά χρόνια στο να σχεδιάζουμε άψογα τις εκδηλώσεις σας, συνδυάζοντας της έμπνευση με την υψηλή αισθητική.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top