Διακόσμηση & Ανθοστολισμός Βάφτισης

Ονειρευτείτε την βάφτιση που θέλετε και αφήστε μας να την κάνουμε πραγματικότητα

Η γέννηση ενός παιδιού αποτελεί ότι ομορφότερο μπορεί να συμβεί σε ένα ζευγάρι. Και η βάφτιση του είναι μία από τις σημαντικότερες και πιο συγκινητικές στιγμές μια οικογένειας, που οφείλει να είναι οργανωμένη στην εντέλεια.

Στην Anais Flowers (Luxury Events Decoration) αναλαμβάνουμε να κάνουμε τις στιγμές της βάφτισης αξέχαστες και να προσδώσουμε σε αυτές τη λάμψη και τη μαγεία που επιθυμείτε, πάντοτε με βάση τις δικές σας προτιμήσεις.

Ονειρεύεστε μια θεματική βάφτιση, ένα παραμυθένιο σκηνικό ή ακόμα και μια πιο μοντέρνα βάφτιση; Είμαστε έτοιμοι να σας δώσουμε τις πιο όμορφες, αλλά επίσης και αν το θέλετε, τις πιο ανατρεπτικές ιδέες για να κάνετε την βάφτιση του παιδιού σας μοναδική.

Από το σετ βάφτισης έως τον στολισμό βάφτισης, οι δημιουργίες μας χρησιμοποιούν τα ίδια υλικά και χρώματα για ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα με γούστο που θα μείνει ανεξίτηλο στη μνήμη τη δική σας και των καλεσμένων σας.

Corporate events

Εμπιστευτείτε τη δημιουργικότητα, το μεράκι και τον επαγγελματισμό που προκύπτει αβίαστα από τα 30 χρόνια της επιτυχημένης μας πορείας στον χώρο. Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για μια βάφτιση τόσο όμορφη και μοναδική όσο και το μωρό σας!

Καλάθι αγορών
Scroll to Top