Τρόποι πληρωμής

Μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

 1. Με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας.

Μπορείτε να κάνετε εξόφληση με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα αν διαθέτετε Visa, Mastercard, Maestro, Diners, Discover. Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Nexi e-Commerce” της Nexi Payments Greece S.A. και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού. Στην περίπτωση αυτή δεν αποθηκεύονται πουθενά τα στοιχεία της κάρτας σας, παρά μόνο χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια ελέγχου και χρέωσης της. Έτσι οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω πιστωτικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλείς.

 2. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό, συμπληρώνοντας το όνομα σας, και απλά μας ενημερώνετε ( απαιτείται email ή fax κλπ). Εμείς θα επιβεβαιώσουμε  την πληρωμή και θα προχωρήσουμε άμεσα στην εκτέλεση της παραγγελίας σας. Παρακαλούμε όπως προτού προχωρήσετε στην κατάθεση να προηγηθεί επικοινωνία μαζί μας για την επιβεβαίωση της άμεσης διαθεσιμότητας των προϊόντων.

Στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού:

Τράπεζα: Alpha Bank

ΙΒΑΝ: GR8201402610261002002006020

Δικαιούχος: Σιορίκη Ουρανία

 3. Με πληρωμή στο κατάστημα

Σε περίπτωση που θέλετε να παραλάβετε τα προϊόντα σας από το κατάστημα μας, μπορείτε να πληρώσετε επιτόπου με μετρητά ή πιστωτική/ χρεωστική κάρτα. Το φυσικό κατάστημα το χρησιμοποιούμε ως φυσική έκθεση και ως σημείο παραλαβής των προϊόντων. Η διαθεσιμότητα ενός προϊόντος στο ηλεκτρονικό κατάστημα ΔΕΝ συνεπάγεται αυτόματα ότι είναι διαθέσιμο και στο φυσικό κατάστημα. Αυτό σημαίνει ότι εάν θέλετε να προβείτε στην αγορά ή να δείτε ζωντανά κάποιο προϊόν, καλό θα ήταν πριν μας επισκεφθείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ώστε να επιβεβαιώσουμε την διαθεσιμότητα του συγκεκριμένου προϊόντος στο φυσικό κατάστημα.

 4. Με αντικαταβολή

Με την παραλαβή των προϊόντων μπορείτε να πληρώσετε στο συνεργαζόμενο Courier (σε αυτή την περίπτωση υπάρχει μία μικρή πάγια χρέωση) .Οι τιμές των προϊόντων είναι λιανικές και περιλαμβάνουν Φ.Π.Α.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top