Διακόσμηση & Ανθοστολισμός Γάμου

Η ομορφότερη μέρα της ζωής σας οφείλει να συνοδεύεται από τον κατάλληλο ανθοστολισμο που θα μετατρέψει το γαμήλιο περιβάλλον σας σε ονειρικό σκηνικό

Η εμπειρία των 30 χρόνων μας στον επιτυχημένο συνδυασμό της διακόσμησης γάμου και της υψηλής ανθοδετικής τέχνης είναι η εγγύηση για ένα τέλειο αποτέλεσμα.

Στην Anais Flowers (Luxury Events Decoration) με κέφι, φαντασία κι αγάπη στη λεπτομέρεια αναλαμβάνουμε το στολισμό του γάμου σας, διακοσμούμε τον χώρο της τελετής με υψηλής αισθητικής μοναδικά αντικείμενα, συνδυασμένα με άνθη εποχής, φυσικά υλικά και χειροποίητες δημιουργίες, όλα για να σας προσφέρουμε τον γάμο των ονείρων σας.

Γιατί η υψηλή αισθητική, η πρωτοτυπία και η ομορφιά πρέπει να βρίσκεται παντού στην πιο σημαντική μέρα της ζωής σας.

Γιατί η επιθυμία σας να δημιουργήσετε το δικό σας παραμυθένιο σκηνικό στη γαμήλια μέρα σας είναι απόλυτα σεβαστή. Και την πραγματοποιούμε με τον καλύτερο τρόπο, με vintage ή μοντέρνα διάθεση, πάντοτε σύμφωνα με τις δικές σας προσωπικές επιλογές.

Στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να ζήσετε τις μοναδικές αυτές στιγμές της ζωής σας ως ένα ανεξίτηλο όνειρο.

Διακόσμηση Εκκλησίας

Η περίτεχνη διακόσμηση είναι αυτή που μαγνητίζει τα βλέμματα και ομορφαίνει το περιβάλλον της γαμήλιας τελετής. Ειδικότητά μας είναι η διακόσμηση που διεγείρει τη φαντασία και μαγεύει ήδη από τον προαύλιο χώρο.

Στο εσωτερικό της εκκλησίας, οι μυρωδιές από τις ιδιαίτερες ανθοσυνθέσεις εναρμονίζονται με υλικά της φύσης, δημιουργώντας ένα κατανυκτικό κλίμα υπό το φως των κεριών.

Νυφικό Μπουκέτο

Φρέσκα άνθη, καρποί, ξεχωριστά φυλλώματα, ιδιαίτερα διακοσμητικά στοιχεία, μοναδικές κορδέλες και κορδόνια. Όλα αυτά διαμορφώνουν το νυφικό μπουκέτο, ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία του γάμου. Το νυφικό μπουκέτο καθορίζει το ύφος του γάμου και πρωταγωνιστεί στις αναμνήσεις και στις φωτογραφίες.

Λαμπάδες Γάμου

Στολίζουμε την εκκλησία με κλασικές λευκές λαμπάδες με μπουκέτα από άνθη, καρπούς, κλαδιά, ξύλα και οτιδήποτε όμορφο υπάρχει στη φύση, με υπέροχα υφάσματα, και με μοναδικές κορδέλες και κορδόνια. Εναλλακτικά μπορούμε να έχουμε τα υπέροχα αυτά υλικά πλεγμένα σε γιρλάντα γύρω από την λαμπάδα, δημιουργώντας ένα πολύ ξεχωριστό αποτέλεσμα.

Και αν επιθυμείτε κάτι πιο καινοτόμο και διαφορετικό, προτείνουμε ανθοσυνθέσεις σε βάσεις μεταλλικές ή πέτρινες.

 

Ανθοστολισμός γάμου

Νυφικό Αυτοκίνητο

Σε έναν ολοκληρωμένο γάμο η άφιξη της νύφης στην εκκλησία συνοδεύεται από τον στολισμό του αυτοκινήτου. Αυτός γίνεται είτε με μια ρομαντική γιρλάντα στο εμπρός και πίσω μέρος του, είτε με μικρές ή μεγάλες συνθέσεις, πάντοτε ανάλογα με το στυλ του γάμου.

Διακόσμηση Δεξίωσης

Αφήστε τις όμορφες ανθοσυνθέσεις να σας συντροφεύουν και κατά τη διάρκεια της γαμήλιας δεξίωσης. Οι υπηρεσίες που σας παρέχουμε δίνουν προτεραιότητα στην πρωτοτυπία και τη λεπτότητα.

Ανθοστολισμός

Όταν η υψηλή τέχνη της ανθοδετικής συναντά τη φαντασία και την πρωτοτυπία. Είναι η τέχνη που δένει υπέροχα τα άνθη με τους φυσικούς καρπούς, το ξύλο, και τα ιδιαίτερα φυλλώματα…

Που συνδέει την απλότητα με την κομψότητα…

Που δίνει λιτό και chic αποτέλεσμα, το οποίο είναι ταυτόχρονα μαγικό & μοναδικό!

Μετά την υπόσχεση που δώσατε του “για πάντα μαζί”, ήρθε η ώρα να σας υποσχεθούμε και εμείς με την σειρά μας ότι μαζί σας θα δημιουργήσουμε και θα υλοποιήσουμε τον γάμο των ονείρων σας.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top